2018-01-14 12:50

2018-01-14 12:50

Dubbelseger för Brandt i Lima

SKIDSKYTTE: Brandt i högform

Viktor Brandt I2 IF visar fin form och fixade en dubbelseger i Swe Cup i Lima i helgen.

Lördagens sprint vann Viktor med 16 sekunder och skytte 0-1. Tvåa blev skolkompisen Hampus Bexelius, Lima.

Söndagens jaktstart startade Viktor med 16 sekunders försprång. Han kom in på skjutvallen själv men tyvärr blev det två bom i första liggande, medan Hampus sköt en etta. De var tillsammans till första stå, där Viktor sköt en etta och Hampus åkte på en trea och straffrundor.

Viktor gick ut med en ledning på 40 sekunder, kom in på sista stå och sköt en etta, medan de andra sköt fler straffrundor. Viktor vann med över minuten och lyckades hålla ihop det trots att han var ett jagat villebråd.

Närmast väntar Swe cup 5-6 i Torsby nästa helg och kommande JVM-uttagningar.

Lördagens sprint vann Viktor med 16 sekunder och skytte 0-1. Tvåa blev skolkompisen Hampus Bexelius, Lima.

Söndagens jaktstart startade Viktor med 16 sekunders försprång. Han kom in på skjutvallen själv men tyvärr blev det två bom i första liggande, medan Hampus sköt en etta. De var tillsammans till första stå, där Viktor sköt en etta och Hampus åkte på en trea och straffrundor.

Viktor gick ut med en ledning på 40 sekunder, kom in på sista stå och sköt en etta, medan de andra sköt fler straffrundor. Viktor vann med över minuten och lyckades hålla ihop det trots att han var ett jagat villebråd.

Närmast väntar Swe cup 5-6 i Torsby nästa helg och kommande JVM-uttagningar.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.