2017-05-08 11:53

2017-05-08 11:53

Bore-åkare uttagna av förbundet

SKIDOR

Det tidigare juniorlandslaget i längdskidor kommer inte längre att finnas. I stället satsar Svenska Skidförbundet på träningsgrupper, där värmländska ungdomar finns med bland de uttagna.

Anton Persson och Pontus Hermansson, SK Bore, har blivit uttagna till Svenska Skidförbundets utmanargrupp.

De kommer att vara med i träningsgrupp 3.

– Syftet med det nya laget är att stärka verksamheten för de åkare som befinner sig mellan junior och senior och som inte tillhör landslagen, säger Rikard Grip, förbundskapten för längdskidåkning på Svenska Skidförbundet till förbundets hemsida.

Det tidigare juniorlandslaget läggs ned i och med satsningen på träningsgrupperna.

Anton Persson och Pontus Hermansson, SK Bore, har blivit uttagna till Svenska Skidförbundets utmanargrupp.

De kommer att vara med i träningsgrupp 3.

– Syftet med det nya laget är att stärka verksamheten för de åkare som befinner sig mellan junior och senior och som inte tillhör landslagen, säger Rikard Grip, förbundskapten för längdskidåkning på Svenska Skidförbundet till förbundets hemsida.

Det tidigare juniorlandslaget läggs ned i och med satsningen på träningsgrupperna.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.