2016-06-01 16:28

2016-06-01 16:28

Edin opererad men snart i gång

CURLING: "I vinter blir det full satsning på EM och VM"

Curlingskippern Niklas Edin opererades på tisdagen. För femte gången totalt.
– Nu var det lindrigt. Jag hade en nerv som låg i kläm i axeln. När såret är läkt har jag full rörlighet direkt och kan börja köra rehab, berättar Edin.

Men han måste hålla igen lite i sommar.

– Det blir fem, sex veckor när jag inte kan köra för fullt.

Säsongen börjar i slutet av augusti.

– Vi startar som vanligt i Baden Masters. I vinter blir det full satsning på EM och VM till skillnad mot förra säsongen när vi prioriterade Gran Slam-touren för att klättra på världsrankingen. Det gick sådär.

Men han måste hålla igen lite i sommar.

– Det blir fem, sex veckor när jag inte kan köra för fullt.

Säsongen börjar i slutet av augusti.

– Vi startar som vanligt i Baden Masters. I vinter blir det full satsning på EM och VM till skillnad mot förra säsongen när vi prioriterade Gran Slam-touren för att klättra på världsrankingen. Det gick sådär.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.