2016-04-03 19:18

2016-04-03 19:18

Stafettguld till SK Bore

SKIDSKYTTE: Brorsson SM-guldmedaljör i lördagens jaktstart

SK Bores damstafettlag visade framfötterna under skidskytte-SM i Sollefteå när de vann guld i storartad stil.

I laget fanns Linn Persson, Chardine Sloof och Emma Nilsson som skaffade sig en stabil segermarginal på 1.12 minuter före Piteå.

På herrsidan slutade Bore I på en fjärdeplats, dryga sex minuter efter vinnande Tullus I på segertiden 1.01.50,4.

Succé blev det även under lördagen då Mona Brorsson, Finnskoga, vann damernas jaktstart på tio kilometer. Hon gjorde det med god marginal då Hanna Öberg, Piteå, kom in på en andraplacering 2.45,0 efter värmländskan.

I laget fanns Linn Persson, Chardine Sloof och Emma Nilsson som skaffade sig en stabil segermarginal på 1.12 minuter före Piteå.

På herrsidan slutade Bore I på en fjärdeplats, dryga sex minuter efter vinnande Tullus I på segertiden 1.01.50,4.

Succé blev det även under lördagen då Mona Brorsson, Finnskoga, vann damernas jaktstart på tio kilometer. Hon gjorde det med god marginal då Hanna Öberg, Piteå, kom in på en andraplacering 2.45,0 efter värmländskan.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.