2016-03-21 13:52

2016-03-21 14:24

JSM-guld till Grassl

ALPINT

21-åriga Paulina Grassl, Sunne, tog guld i slalom i äldre junior-SM i Vemdalen.

Hon låg tvåa efter första åket, men var klart snabbast i det andra och vann med nästan en sekund (94 hundradelar) före Mette Asp, Åre. Trean Eirin Linnea Engset, Norge, var distanserad med över två sekunder.

Grassl blev också femma i storslalom, 62 hundradelar från bronset. Lovisa Grant, Lidingö, vann.

Hon låg tvåa efter första åket, men var klart snabbast i det andra och vann med nästan en sekund (94 hundradelar) före Mette Asp, Åre. Trean Eirin Linnea Engset, Norge, var distanserad med över två sekunder.

Grassl blev också femma i storslalom, 62 hundradelar från bronset. Lovisa Grant, Lidingö, vann.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.