2016-02-13 13:14

2016-02-13 13:14

Dahlström tvåa i USA

FREESTYLE

Emma Dahlström från Torsby slutade på en andraplats när historiens första världscuptävling i big air för freeskiing avgjordes på Fenway Park i Boston.

På den något udda tävlingsarenan, där basebollaget Boston Red Sox vanligtvis huserar, besegrades hon endast av tyskan Lisa Zimmerman.

- Det var helt otroligt att få tävla på den här mäktiga arenan inför så mycket folk (15 442 åskådare). Hela tävlingen har varit rolig och jag är stolt över att ha kommit tvåa i den första big air-världscupen, säger Dahlström i ett pressmeddelande.

 

 

På den något udda tävlingsarenan, där basebollaget Boston Red Sox vanligtvis huserar, besegrades hon endast av tyskan Lisa Zimmerman.

- Det var helt otroligt att få tävla på den här mäktiga arenan inför så mycket folk (15 442 åskådare). Hela tävlingen har varit rolig och jag är stolt över att ha kommit tvåa i den första big air-världscupen, säger Dahlström i ett pressmeddelande.

 

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.