2016-01-12 15:57

2016-01-12 16:09

FIS-tävlingar i Hovfjället

ALPINT

Kommande är det internationella FIS-tävlingar i skicross i Hovfjället, en tävling som även ingår i Svenska cupen.

Startfältet blir rekordstort med över 60 startande i FIS-klassen. Det är åkare från nio nationer, varav flera på Europacupnivå.

En av deltagarna är Filipstads unge talang Otto Hult, som ingår i det svenska skicrosslandslaget sedan i våras. En annan med värmländsk anknytning är Pontus Christensson, Branäs, som går sista året på Torsby skicrossgymnasium. Skolan har flera åkare med, till exempel Lisa Andersson och Alexandra Edebo.

Startfältet blir rekordstort med över 60 startande i FIS-klassen. Det är åkare från nio nationer, varav flera på Europacupnivå.

En av deltagarna är Filipstads unge talang Otto Hult, som ingår i det svenska skicrosslandslaget sedan i våras. En annan med värmländsk anknytning är Pontus Christensson, Branäs, som går sista året på Torsby skicrossgymnasium. Skolan har flera åkare med, till exempel Lisa Andersson och Alexandra Edebo.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.