2015-12-07 14:02

2015-12-07 14:02

Värmländskor får fortsätta i världscupen

SKIDSKYTTE: Österrike nästa

Mona Brorsson, Finnskoga, och Linn Persson, Bore, får fortsatt förtroende i världscupen i skidskytte.

De båda värmländskornas prestationer i världscupens säsongsstart i Östersund gångna veckan räckte för att de skulle bli uttagna i den svenska truppen till kommande tävlingar i Hochfilzen, Österrike fredag–söndag.

– Under veckan i Östersund har de här åkarna visat god form, särskilt under den sista helgen, då flera åkte på toppen av sin förmåga. Efter ett par dagars lugnare träning hoppas vi att formen fortsätter att stiga när vi nu reser till Mellaneuropa för fortsatta tävlingar, säger huvudtränare Wolfgang Pichler till Svenska skidskytteförbundets hemsida.

Här är hela truppen: Mona Brorsson, Elisabeth Högberg, Linn Persson, Anna Magnusson, Fredrik Lindström, Jesper Nelin, Ted Armgren, Peppe Femling.

De båda värmländskornas prestationer i världscupens säsongsstart i Östersund gångna veckan räckte för att de skulle bli uttagna i den svenska truppen till kommande tävlingar i Hochfilzen, Österrike fredag–söndag.

– Under veckan i Östersund har de här åkarna visat god form, särskilt under den sista helgen, då flera åkte på toppen av sin förmåga. Efter ett par dagars lugnare träning hoppas vi att formen fortsätter att stiga när vi nu reser till Mellaneuropa för fortsatta tävlingar, säger huvudtränare Wolfgang Pichler till Svenska skidskytteförbundets hemsida.

Här är hela truppen: Mona Brorsson, Elisabeth Högberg, Linn Persson, Anna Magnusson, Fredrik Lindström, Jesper Nelin, Ted Armgren, Peppe Femling.