2015-12-03 22:10

2015-12-03 22:10

Bergman invald i Hall of Fame

SKIDSKYTTE

Ekshäradssonen Carl Johan Bergman har valts in i skidskyttets Hall of Fame.

Värmlänningen, som nu lagt skidorna på hyllan, har bland annat representerat det svenska landslaget under tio världsmästerskap där han erövrat två individuella medaljer (silver och brons) samt tre i mixstafett (ett av vardera valören).

Värmlänningen, som nu lagt skidorna på hyllan, har bland annat representerat det svenska landslaget under tio världsmästerskap där han erövrat två individuella medaljer (silver och brons) samt tre i mixstafett (ett av vardera valören).

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.