2015-11-22 22:41

2015-11-22 22:41

Grassl topp tio i Gällivare

ALPINT

Paulina Grassl körde under helgen den tredje tävlingen i damernas FIS-slalom. Lördagens åkning resulterade i en niondeplacering, och under söndagen tappade hon ännu en när hon slutligen landade på en tiondeplats.

– Teknikmässigt var något fel. Tråkigt, brukar åka så mycket bättre på träningar än tävlingar, säger Grassl besviket.

Men angående landslaget fortsätter hon hålla huvudet högt och tro på sig själv.

– Vet inte hur det blir, förhoppningsvis låter de mig åka. Jag tycker jag förtjänar den platsen och jag är självsäker i att jag är en av dem som kommer ge bra resultat ifrån mig, avslutar hon.

– Teknikmässigt var något fel. Tråkigt, brukar åka så mycket bättre på träningar än tävlingar, säger Grassl besviket.

Men angående landslaget fortsätter hon hålla huvudet högt och tro på sig själv.

– Vet inte hur det blir, förhoppningsvis låter de mig åka. Jag tycker jag förtjänar den platsen och jag är självsäker i att jag är en av dem som kommer ge bra resultat ifrån mig, avslutar hon.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.