2015-03-13 15:38

2015-03-13 15:38

Segerrik start i Kanada

CURLING

Karlstads elitcurlinglag med Niklas Edin och Cissi Östlund som skipprar spelar just nu världstourtävlingen Pomeroy Inn & Suites Prairie Showdown i Grande Prarie, Alberta, i Kanada och båda har fått en bra start.

I damturneringen inledde lag Östlund (Team Ahlmarks) med segrar över de kanadensiska lagen Crystal Webster (5–4) och Laura Crocker (4–3) och i herrturneringen vann lag Edin över Kurt Balderston med 6–4.

Tävlingen avslutas på söndag.

För Team Ahlmarks är det sista turneringen för säsongen, medan lag Edin fortsätter i Kanada med Grand Slam-turneringen Elite 10 den 18–22 mars innan det är dags för VM i Halifax den 28 mars–5 april.

I damturneringen inledde lag Östlund (Team Ahlmarks) med segrar över de kanadensiska lagen Crystal Webster (5–4) och Laura Crocker (4–3) och i herrturneringen vann lag Edin över Kurt Balderston med 6–4.

Tävlingen avslutas på söndag.

För Team Ahlmarks är det sista turneringen för säsongen, medan lag Edin fortsätter i Kanada med Grand Slam-turneringen Elite 10 den 18–22 mars innan det är dags för VM i Halifax den 28 mars–5 april.