2015-01-15 09:29

2015-01-20 22:41

Team Ahlmarks till Skottland

CURLING

Karlstads damcurlinglag, Team Ahlmarks med Cissi Östlund som skipper, spelar det här veckoslutet Glynhill ladies international i Braehead, utanför Glasgow i Skottland.

22 lag från Skottland, England, Sverige, Norge, Sydkorea, Schweiz, Ryssland, Danmark och Tyskland deltar. De övriga svenska representanterna är Sundbyberg (Anna Hasselborg skipper) och Team Fyris från Uppsala (Towe Lundman).

Karlstad inleder mot Ursi Hegners kvartett från Schweiz på fredagsmorgonen.

22 lag från Skottland, England, Sverige, Norge, Sydkorea, Schweiz, Ryssland, Danmark och Tyskland deltar. De övriga svenska representanterna är Sundbyberg (Anna Hasselborg skipper) och Team Fyris från Uppsala (Towe Lundman).

Karlstad inleder mot Ursi Hegners kvartett från Schweiz på fredagsmorgonen.