2018-04-11 06:00

2018-04-11 06:00

Skoghallsspelare på prispallen

BORDTENNIS

Skoghallsspelare stod pall i ungdomstävlingen Oden Cup i Falköping.

Ella Fällgren knep silvret i flickor 9. Det krävdes ovanligt nog bollskillnad för att skilja placeringarna två–fyra åt. Där drog Ella det längsta strået med sex bollars marginal. I pojkar 10 gick Edvin Thyselius till semifinal efter en spännande kvartsfinal där han avgjorde i skiljeset. I lagtävlingen kom en Skoghallsseger om än en halv sådan genom Philip Sundberg i pojkar 14. Philip bildade lag med Lukas Engström från Partille. Det var underläge med 0–2 i matcher i finalen mot Lindome innan Philip och Lukas lyckades vända och vinna med 3–2.

Ella Fällgren knep silvret i flickor 9. Det krävdes ovanligt nog bollskillnad för att skilja placeringarna två–fyra åt. Där drog Ella det längsta strået med sex bollars marginal. I pojkar 10 gick Edvin Thyselius till semifinal efter en spännande kvartsfinal där han avgjorde i skiljeset. I lagtävlingen kom en Skoghallsseger om än en halv sådan genom Philip Sundberg i pojkar 14. Philip bildade lag med Lukas Engström från Partille. Det var underläge med 0–2 i matcher i finalen mot Lindome innan Philip och Lukas lyckades vända och vinna med 3–2.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.