2017-08-22 06:00

2017-08-22 06:00

Planen invigd

RÅTORP: Lång kamp gav resultat

Kampen för en egen konstgräsplan har pågått länge – och nu har Råtorps IK sin egen konstgräsplan. Planen invigdes i samband med den årliga föreningsdagen. Många samlade krafter har gjort investeringen möjlig. Karlstads kommun har bidragit, men föreningen har själv dragit ihop en betydande del. På Råtorps idrottsplats finns nu en fullstor plan, den nya konstgräsplanen för 9-mannaspel samt en ny lekplan.

Kampen för en egen konstgräsplan har pågått länge – och nu har Råtorps IK sin egen konstgräsplan. Planen invigdes i samband med den årliga föreningsdagen. Många samlade krafter har gjort investeringen möjlig. Karlstads kommun har bidragit, men föreningen har själv dragit ihop en betydande del. På Råtorps idrottsplats finns nu en fullstor plan, den nya konstgräsplanen för 9-mannaspel samt en ny lekplan.