2017-04-26 17:15

2017-04-26 17:15

F15-samling i Grums

FOTBOLL

Den 29 april ska Värmlands fotbollförbund ha en distriktslagsträning för flickor födda 2002, i Grums.

Truppen: Elin Peterson och Ebba Tjärnestig, Köla, Emma Arnesson, Eda, Julia Andersson och Mathilda Henriksson, Arvika, Linda Forsby, Töcksfors, Alicia Frankert, Säffle FF, Stina Spets och Hilma Söderlund, Västanvik, Tova Hjertqvist, Lysvik, Julia Rhudin och Emma Robertsson, Lysvik, Linnea Öhrman, Östra Deje, Hanna Palmquist, Tuva Lundh, Selina Keskin, Annie Pehrsson och Emma Eriksson, Hertzöga, Elin Berg och Saga Blomquist, Råtorp, Maja Örtqvist och Hanna Björk, Qbik, Tova Sandström, Norrstrand, Magdalena Blom och Elin Lindbäck, Degerfors Ungdom, samt Ida Tolf, Clara Heiche, Ellen Hultgren, Isabelle Olsson och Lovisa Andersson, Rävåsen.

Truppen: Elin Peterson och Ebba Tjärnestig, Köla, Emma Arnesson, Eda, Julia Andersson och Mathilda Henriksson, Arvika, Linda Forsby, Töcksfors, Alicia Frankert, Säffle FF, Stina Spets och Hilma Söderlund, Västanvik, Tova Hjertqvist, Lysvik, Julia Rhudin och Emma Robertsson, Lysvik, Linnea Öhrman, Östra Deje, Hanna Palmquist, Tuva Lundh, Selina Keskin, Annie Pehrsson och Emma Eriksson, Hertzöga, Elin Berg och Saga Blomquist, Råtorp, Maja Örtqvist och Hanna Björk, Qbik, Tova Sandström, Norrstrand, Magdalena Blom och Elin Lindbäck, Degerfors Ungdom, samt Ida Tolf, Clara Heiche, Ellen Hultgren, Isabelle Olsson och Lovisa Andersson, Rävåsen.