2016-10-10 12:15

2016-10-10 12:15

F18-landslaget till EM-kval

FOTBOLL

Den 18 oktober inleder det svenska F18-fotbollslandslaget sitt EM-kval i Bijeljina i nordöstra Bosnien-Hercegovina.

Svenskorna startar mot Georgien och möter sedan värdlandet samt Portugal.

Truppen med spelare födda 1998-1999: Agnes Granberg, Team TG, Moa Öhman, Piteå, Selina Henriksson, Umeå IK, Matilda Plan och Cajsa Åkerberg, Eskilstuna United, Freja Olofsson, Kif Örebro, Marika Bergman Lundin, Kopparbergs/Göteborg, Ida Strömblad, Kungsbacka, Matilda Olsson, Halmia, Evelina Finndell, AIK, Emma Westin, Boo, Amanda Nildén, Brommapojkarna, Therese Simonsson, Älta, Ebba Wieder och Edina Filekovic, Rosengård, Nellie Lilja och Saga Ollerstam, Limhamn Bunkeflo, samt Ebba Hed, Vittsjö.

Gruppsegrarna samt tio av elva grupptvåor går vidare till det slutliga EM-kvalet i vår.

U19-EM avgörs i Nordirland sommaren 2017.

Svenskorna startar mot Georgien och möter sedan värdlandet samt Portugal.

Truppen med spelare födda 1998-1999: Agnes Granberg, Team TG, Moa Öhman, Piteå, Selina Henriksson, Umeå IK, Matilda Plan och Cajsa Åkerberg, Eskilstuna United, Freja Olofsson, Kif Örebro, Marika Bergman Lundin, Kopparbergs/Göteborg, Ida Strömblad, Kungsbacka, Matilda Olsson, Halmia, Evelina Finndell, AIK, Emma Westin, Boo, Amanda Nildén, Brommapojkarna, Therese Simonsson, Älta, Ebba Wieder och Edina Filekovic, Rosengård, Nellie Lilja och Saga Ollerstam, Limhamn Bunkeflo, samt Ebba Hed, Vittsjö.

Gruppsegrarna samt tio av elva grupptvåor går vidare till det slutliga EM-kvalet i vår.

U19-EM avgörs i Nordirland sommaren 2017.