2016-10-03 13:03

2016-10-03 13:03

F16-samling i Arvika

FOTBOLL

Den 8 oktober ska Värmlands fotbollförbund ha en distriktslagssamling för flickor födda 2001, i Arvika.

Målvakter: Wilma Lindmark, Eda, Emma Heijel Tönnberg, Mallbacken, Wilma Nilsson, Hertzöga, och Emilia Kronberg, Qbik.

Utespelare: Amanda Josefsson, Eda, Nilla Tenman och Maja Retzman, Töcksfors, Evelina Persson, Åsa Olsson, Olivia Eld och Fanny Fröling, Säffle FF, Maja Jonsson Sundqvist, Mallbacken, Ella Johansson och Cornelia Grytzelius, IF Kil, Ellen Jordell, Herrtzöga, Moa Jönsson, Råtorp, Stina Brunzell, Norrstrand, Hedvig Nilsson, Anna Lindgren, Agnes Eklund Ramböl, Elin Schutser, Vanessa Eklund, Emelie Moberg och Maja Hane, Qbik, Amanda Westlund, Råda, Nora Jonsson, Izabella Asplund och Thilde Engholm, Filipstad, Ida Lilja, Nathalia Lindén och Wilma Ahl, Bråten, samt Filippa Johansson-Sätterström och Sara Lilja Vidlund, Rävåpsen.

Målvakter: Wilma Lindmark, Eda, Emma Heijel Tönnberg, Mallbacken, Wilma Nilsson, Hertzöga, och Emilia Kronberg, Qbik.

Utespelare: Amanda Josefsson, Eda, Nilla Tenman och Maja Retzman, Töcksfors, Evelina Persson, Åsa Olsson, Olivia Eld och Fanny Fröling, Säffle FF, Maja Jonsson Sundqvist, Mallbacken, Ella Johansson och Cornelia Grytzelius, IF Kil, Ellen Jordell, Herrtzöga, Moa Jönsson, Råtorp, Stina Brunzell, Norrstrand, Hedvig Nilsson, Anna Lindgren, Agnes Eklund Ramböl, Elin Schutser, Vanessa Eklund, Emelie Moberg och Maja Hane, Qbik, Amanda Westlund, Råda, Nora Jonsson, Izabella Asplund och Thilde Engholm, Filipstad, Ida Lilja, Nathalia Lindén och Wilma Ahl, Bråten, samt Filippa Johansson-Sätterström och Sara Lilja Vidlund, Rävåpsen.