2016-09-27 13:58

2016-09-27 13:58

P18-landslaget mot Skottland

FOTBOLL

Den 4 och 6 okrober ska det svenska P18-fotbollslandslaget möta Skottland pp National Performance centre i Edinburgh.

Förbundskapten Clas Erikssons trupp med spelare födda 1998: John Håkansson och Svante Ingelsson, Kalmar FF, Jesper Karlsson, Falkenberg, Marko Johansson, Mattias Svanberg, Anton Kralj och Dennis Hadzikadunic, Malmö FF, Alexander Jallow, Brage, Marwan Baze, IFK Norrköping, Mattias Andersson, Juventus, Thomas Poppler Isherwood, Bayern München, Isac Lidberg, Marcus Degerlund och Dusan Jajic, Hammarby, Felix Beijmo, Brommapojkarna, Besard Sabovic, Djurgården, samt Alexander Isak, AIK.

I november väntar EM-kval för P18-landslaget.

Förbundskapten Clas Erikssons trupp med spelare födda 1998: John Håkansson och Svante Ingelsson, Kalmar FF, Jesper Karlsson, Falkenberg, Marko Johansson, Mattias Svanberg, Anton Kralj och Dennis Hadzikadunic, Malmö FF, Alexander Jallow, Brage, Marwan Baze, IFK Norrköping, Mattias Andersson, Juventus, Thomas Poppler Isherwood, Bayern München, Isac Lidberg, Marcus Degerlund och Dusan Jajic, Hammarby, Felix Beijmo, Brommapojkarna, Besard Sabovic, Djurgården, samt Alexander Isak, AIK.

I november väntar EM-kval för P18-landslaget.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.