2016-09-09 17:42

2016-09-09 17:42

P15-samling i Edsvalla

FOTBOLL

Den 14 september ska Värmlands fotbollförbund ha en distriktslagsträning för pojkar födda 2001, på Edsvallen i Edsvalla.

Truppen: Alexander Carlsson, Carlstad United, Hugo Widme, Eric Payton, Viktor Eriksson, Johan Olsson, Totte Levin, Oscar Hauge, Mårten Leandersson och Oscar Berg, FBK Karlstad, Ali Jabir, Karlstad BK, Isak Paulsson, Ludwig Hedin och Sebastian Kihlsten, Hertzöga, Jesper Björk, Grums, Rikard Nygren, Gunnarskog, Anton Ingves och Elliot Nilsson King, Sifhälla, Viktor Sköld, Säffle FF, Lukas Johansson och Olle Lundqviswt, Torsby, Erik Grandelius, Victor Jacobsson, Noa Hallström, Tufve Östlund, Samuel Brattlöf och Rasmus Sundén, Degerfors Ungdom, samt Sigge Jacobsson och Emil Westerlund, KB Karlskoga.

Truppen: Alexander Carlsson, Carlstad United, Hugo Widme, Eric Payton, Viktor Eriksson, Johan Olsson, Totte Levin, Oscar Hauge, Mårten Leandersson och Oscar Berg, FBK Karlstad, Ali Jabir, Karlstad BK, Isak Paulsson, Ludwig Hedin och Sebastian Kihlsten, Hertzöga, Jesper Björk, Grums, Rikard Nygren, Gunnarskog, Anton Ingves och Elliot Nilsson King, Sifhälla, Viktor Sköld, Säffle FF, Lukas Johansson och Olle Lundqviswt, Torsby, Erik Grandelius, Victor Jacobsson, Noa Hallström, Tufve Östlund, Samuel Brattlöf och Rasmus Sundén, Degerfors Ungdom, samt Sigge Jacobsson och Emil Westerlund, KB Karlskoga.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.