2016-09-06 09:24

2016-09-06 09:24

P16-samlingpå Guståsvallen

FOTBOLL

Den 7 september ska Värmlands fotbollförbund ha en distriktslagsträning för pojkar födda 2000, på Guståsvallen i Väse.

Truppen: Guilin Nsengiyumva, Samuel Palneius, Linus Langer, Lukas Rhöse och Mohammed Lashkari, Carlstad United, Qeyvam Amini, Filipstad, Emanuel Kwet, Jesper Berglund, Mehmet Yilidrim, Noel Levi, Linus Olsson, Oskar Hallstensson Saimon Ghebrewoldi och Gustav Ekman, Degerfors, Ali Ramin, Vidar Engström och Jesper Björklund, FBK Karlstad, Liam Thörnkvist och Suleman Zurmati, Karlstad BK, samt David Haglund, KB Karlskoga.

Truppen: Guilin Nsengiyumva, Samuel Palneius, Linus Langer, Lukas Rhöse och Mohammed Lashkari, Carlstad United, Qeyvam Amini, Filipstad, Emanuel Kwet, Jesper Berglund, Mehmet Yilidrim, Noel Levi, Linus Olsson, Oskar Hallstensson Saimon Ghebrewoldi och Gustav Ekman, Degerfors, Ali Ramin, Vidar Engström och Jesper Björklund, FBK Karlstad, Liam Thörnkvist och Suleman Zurmati, Karlstad BK, samt David Haglund, KB Karlskoga.