2016-09-06 09:24

2016-09-06 09:24

F15-samling i Fryksdalen

FOTBOLL

Den 13 september ska Värmlands fotbollförbund ha en distriktslagsträning för flickor födda 2001, på Sannerudsvallen i Kil.

Målvakter: Wilma Lindmark, EDa, Emma Heijel Tönnberg, Mallbacken, Emilia Kronberg, Qbik, och Linnea Pettersson, Arvika.

Utespelare: Ida Widén, Kronan, Tuva Håkansson, Köla, Ella Johansson och Cornelia Grytzelius, IF Kil, Thea Finnqvist, Alva Johnsson och Maja Jonsson Sundqvist, Mallbacken, Amanda Westlund, Råda, §§Ellen Jordell, Hertzöga, Agnes Torpman, IFK Skoghall, Stina Brunzell, Norrstrand, Moa Jönsson och Elin Bäccman, Råtorp, Hedvig Nilsson, Elin Schutser, Nellie Swahn, Felicia Lindahl oich Victorias Dahl Hed, Qbik, Marie Westerlund, Nyedshov, Åsa Olsson, Fanny Fröling, Evelina Persson och Olivia Eld, Säffle FF/Sifhälla, Thilde Engholm, Isabella Asplund och Celine Stolpe, Filipstad, Alva Thomsen, Nathalia Lindén och Elvira Eriksson Mujecinovic, Bråten, samt Filippa Johansson-Sätterström, Rävåsen.

Målvakter: Wilma Lindmark, EDa, Emma Heijel Tönnberg, Mallbacken, Emilia Kronberg, Qbik, och Linnea Pettersson, Arvika.

Utespelare: Ida Widén, Kronan, Tuva Håkansson, Köla, Ella Johansson och Cornelia Grytzelius, IF Kil, Thea Finnqvist, Alva Johnsson och Maja Jonsson Sundqvist, Mallbacken, Amanda Westlund, Råda, §§Ellen Jordell, Hertzöga, Agnes Torpman, IFK Skoghall, Stina Brunzell, Norrstrand, Moa Jönsson och Elin Bäccman, Råtorp, Hedvig Nilsson, Elin Schutser, Nellie Swahn, Felicia Lindahl oich Victorias Dahl Hed, Qbik, Marie Westerlund, Nyedshov, Åsa Olsson, Fanny Fröling, Evelina Persson och Olivia Eld, Säffle FF/Sifhälla, Thilde Engholm, Isabella Asplund och Celine Stolpe, Filipstad, Alva Thomsen, Nathalia Lindén och Elvira Eriksson Mujecinovic, Bråten, samt Filippa Johansson-Sätterström, Rävåsen.