2016-07-15 16:32

2016-07-15 16:32

Färjestadsduo till russinläger

ISHOCKEY

Carl Jakobsson och Oskar Bäck från Färjestads finns med i den trupp som Svenska ishockeyförbundet tagit ut till ett russinläger för spelare födda 2000, i Norrtälje den 1-5 augusti.

Målvakter: Lucas Jägbring, Modo, och Olof Lindbom, Djurgården.

Backar: Filip Johansson, Leksand, Jakob Bondesson, Rögle, Filip Hasa, Frölunda, Rasmus Sandin och Adam Bokvist, Brynäs, Adam Ginning, Linköping, samt Axel Andersson, Djurgården.

Forwardar: Oskar Bäck och Carl Jakobsson, Färjestad, Samuel Fagemo och Linus Nässén, Frölunda, William Brännmark, Örebro, Nils Höglander, Filip Hållander och Jacob Olofsson, Timrå, Marcus Westfält, Brynäs, David Gustafsson, HV 71, Christoffer Jona, Djurgården, Linus Pettersson, Modo, samt Christoffer Rapp, Linköping.

Målvakter: Lucas Jägbring, Modo, och Olof Lindbom, Djurgården.

Backar: Filip Johansson, Leksand, Jakob Bondesson, Rögle, Filip Hasa, Frölunda, Rasmus Sandin och Adam Bokvist, Brynäs, Adam Ginning, Linköping, samt Axel Andersson, Djurgården.

Forwardar: Oskar Bäck och Carl Jakobsson, Färjestad, Samuel Fagemo och Linus Nässén, Frölunda, William Brännmark, Örebro, Nils Höglander, Filip Hållander och Jacob Olofsson, Timrå, Marcus Westfält, Brynäs, David Gustafsson, HV 71, Christoffer Jona, Djurgården, Linus Pettersson, Modo, samt Christoffer Rapp, Linköping.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.