2016-07-14 11:14

2016-07-14 11:14

Ravelli inviger Svennis cup

FOTBOLL

Gamle landslagsmålvakten Thomas Ravelli kommer att inviga den stora ungdomsfotbollsturneringen Svennis cup i Torsby fredagen den 5 augusti.

Till ledarträffen dagen därpå har arrangerande Torsby IF också lyckats engagera ishockeyns före detta förbundskapten Conny Evensson och Glenn Holm, tidigare IFK Göteborgsspelare, elittränare och numera ungdomstränare i Kungsladugård. Temat är ledarskap och ungdomsfotboll.

Ca 130 svenska och norska lag kommer att spela i Torsby med omnejd under turneringen den 5-7 augusti.

– Inte rekord, men nära. Dessutom på den nivå vi ska ligga på. Det är viktigt att inte bara själva matcherna fungerar bra, utan även allt runt omkring. Vi vill ju att lagen ska trivas så bra att de vill komma tillbaka, säger Christer Bergqvist i cupledningen.

IFK Göteborg är en av de mest välkända klubbarna som ställer upp i flera åldersklasser.

Till ledarträffen dagen därpå har arrangerande Torsby IF också lyckats engagera ishockeyns före detta förbundskapten Conny Evensson och Glenn Holm, tidigare IFK Göteborgsspelare, elittränare och numera ungdomstränare i Kungsladugård. Temat är ledarskap och ungdomsfotboll.

Ca 130 svenska och norska lag kommer att spela i Torsby med omnejd under turneringen den 5-7 augusti.

– Inte rekord, men nära. Dessutom på den nivå vi ska ligga på. Det är viktigt att inte bara själva matcherna fungerar bra, utan även allt runt omkring. Vi vill ju att lagen ska trivas så bra att de vill komma tillbaka, säger Christer Bergqvist i cupledningen.

IFK Göteborg är en av de mest välkända klubbarna som ställer upp i flera åldersklasser.