2016-07-06 06:00

2016-07-06 06:00

Borås tar över USM

SKIDOR

Det var meningen att Falköpings AIK skulle arrangera längdskidåkningens ungdoms-SM 2017. Men klubben hinner inte göra tävlingsarenan i tillräckligt bra skick, så Borås SK tar över arrangemanget. Tävlingsdatum blir 10-12 februari.

Falköping har i stället fått Svenska skidförbundets längdråds ja till att vara USM-arrangör 2019.

Det var meningen att Falköpings AIK skulle arrangera längdskidåkningens ungdoms-SM 2017. Men klubben hinner inte göra tävlingsarenan i tillräckligt bra skick, så Borås SK tar över arrangemanget. Tävlingsdatum blir 10-12 februari.

Falköping har i stället fått Svenska skidförbundets längdråds ja till att vara USM-arrangör 2019.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.