2016-06-21 15:30

2016-06-21 15:30

Qbik-spelare i F16-landslaget

FOTBOLL

Det svenska F16-fotbollslandslaget – med Maja Andersson från Karlstadsklubben Qbik – ska spela en nordisk turnering, som även har utomnordiska deltagare, i Östfold i Norge den 1-7 juli.

Grupp A: Danmark, Island, Norge och Frankrike.

Grupp B: Sverige, Finland, Holland och Tyskland.

Svenska truppen Mollie Eriksson, Ottawa South United, Moa Edrud och Beatrice Persson, Holmalund Alingsås, Hanna Bauer och Elina Lenir, Limhamn Bunkeflo, Maja Andersson, Qbik, Linn Bogren, Linköping, Ida Hyttinen, Västanfors, Linn Vickius, IFK Västerås, Frida Johansson, IFK Kalmar, Ida Lyberg, Rosengård, Moa Similä, Kiruna, Emma Engström, AIK, Paulina Nyström, Hovås Billdal, Julia Welin, Höllviken, Sara Linnakallio, Eskilstuna United, Ebba Ronquist, P18, samt Frida Thörnqvist, Tyresö.

 

Grupp A: Danmark, Island, Norge och Frankrike.

Grupp B: Sverige, Finland, Holland och Tyskland.

Svenska truppen Mollie Eriksson, Ottawa South United, Moa Edrud och Beatrice Persson, Holmalund Alingsås, Hanna Bauer och Elina Lenir, Limhamn Bunkeflo, Maja Andersson, Qbik, Linn Bogren, Linköping, Ida Hyttinen, Västanfors, Linn Vickius, IFK Västerås, Frida Johansson, IFK Kalmar, Ida Lyberg, Rosengård, Moa Similä, Kiruna, Emma Engström, AIK, Paulina Nyström, Hovås Billdal, Julia Welin, Höllviken, Sara Linnakallio, Eskilstuna United, Ebba Ronquist, P18, samt Frida Thörnqvist, Tyresö.