2016-06-15 06:00

2016-06-15 06:00

Värmlänningar till bosöläger

FOTBOLL

Andreas Jansson, Degerfors, och Benjamin Muminovic, Karlstad BK, finns med i den stora trupp som P17-landslagets förbundskapten Tomas Turesson tagit ut till ett läger på Bosön den 10-15 juli.

Truppen: Andreas Hedman, IFK Kalix, Axel Uddström, Piteå, Jonatan Vikström, IFK Luleå. York Rafael, Sandvikens IF, Erik Karlsson, Gif Sundsvall, Nermin Karic, Sylvia, Antonios Abdul Ahad, Alexander Ahl Holmström och Johan Fahlén, IFK Norrköping, Adam Egnell, Motala, Noel Holm, Arnold Ehn och Alexander Abrahamsson, Djurgården, Nabiel Efrem, Alexander Snäcke, Gabriel Aphram och Melker Antonsson, AIK, Michel Rosencrantz Montero och Simon Hirvonen, Brommapojkarna, Leopold Wahlstedt och Albin Linnér, Djursholm, Marcus Mitander och Abiel Sequar, Hammarby, Tom Abrahamsson, FC Trollhättan, Tim Rönning, Adrian Zeka, Filip Schyberg, Danijel Ramadanovic, Marokhy Nidione och Marcus Ejerblad, Elfsborg, Emil Engqvist, Alexander Ahl Holmström och Johan Fahlén, Gute, Mouhamed Fahs och Max Anderberg, Helsingborgs akademi, Max Olsson, Laorent Shabani, Joakim Sjöberg, Mathias Nilsson, Merlin Nuhanovic, Sanusi Naesae och Felix Konstandeliasz, Malmö FF, Edvin Nilsson, Ängelholm, Felix Jakobsson, Landskrona Bois, Axel Gunnarsson, Haris Dizdar, Ibrahima Bah, Filip Sirinic, Erik Gunnarsson och Edvin Dahlqvist, IFK Göteborg, Joel Mumbongo och Filip Trajanovski, Häcken, Sherko Faiqi, Sirius, Fredrik Lundqvist, Västerås SK, Harald Detlofsson, Joseph Spångberg, Almin Masic, Isac Eklöf och Arvid Brorsson, Örebro SK, Andreas Jansson, Degerfors IF, Benjamin Muminovic, Karlstad BK, Joel Sibelius, Vinberg, Jonathan Svedberg och Rasmus Wiedesheim-Paul, Halmstad, Axel Norén, Mjällby, Simon Klein, Kalmar FF, Benjamin Sörman, Jönköpings Södra, Kavin Trinh, IFK Värnamo, samt Philippe Questel, AFC Tubice.

Truppen: Andreas Hedman, IFK Kalix, Axel Uddström, Piteå, Jonatan Vikström, IFK Luleå. York Rafael, Sandvikens IF, Erik Karlsson, Gif Sundsvall, Nermin Karic, Sylvia, Antonios Abdul Ahad, Alexander Ahl Holmström och Johan Fahlén, IFK Norrköping, Adam Egnell, Motala, Noel Holm, Arnold Ehn och Alexander Abrahamsson, Djurgården, Nabiel Efrem, Alexander Snäcke, Gabriel Aphram och Melker Antonsson, AIK, Michel Rosencrantz Montero och Simon Hirvonen, Brommapojkarna, Leopold Wahlstedt och Albin Linnér, Djursholm, Marcus Mitander och Abiel Sequar, Hammarby, Tom Abrahamsson, FC Trollhättan, Tim Rönning, Adrian Zeka, Filip Schyberg, Danijel Ramadanovic, Marokhy Nidione och Marcus Ejerblad, Elfsborg, Emil Engqvist, Alexander Ahl Holmström och Johan Fahlén, Gute, Mouhamed Fahs och Max Anderberg, Helsingborgs akademi, Max Olsson, Laorent Shabani, Joakim Sjöberg, Mathias Nilsson, Merlin Nuhanovic, Sanusi Naesae och Felix Konstandeliasz, Malmö FF, Edvin Nilsson, Ängelholm, Felix Jakobsson, Landskrona Bois, Axel Gunnarsson, Haris Dizdar, Ibrahima Bah, Filip Sirinic, Erik Gunnarsson och Edvin Dahlqvist, IFK Göteborg, Joel Mumbongo och Filip Trajanovski, Häcken, Sherko Faiqi, Sirius, Fredrik Lundqvist, Västerås SK, Harald Detlofsson, Joseph Spångberg, Almin Masic, Isac Eklöf och Arvid Brorsson, Örebro SK, Andreas Jansson, Degerfors IF, Benjamin Muminovic, Karlstad BK, Joel Sibelius, Vinberg, Jonathan Svedberg och Rasmus Wiedesheim-Paul, Halmstad, Axel Norén, Mjällby, Simon Klein, Kalmar FF, Benjamin Sörman, Jönköpings Södra, Kavin Trinh, IFK Värnamo, samt Philippe Questel, AFC Tubice.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.