2016-06-15 06:00

2016-06-15 06:00

Mästarcup för F14-lag

FOTBOLL

Den 16-19 juni arrangerar Hertzöga BK den traditionella Mästarcupen för F14-lag på Ilanda i Skåre.

16 lag är inbjudna, företrädesvis fjolårets distriktsmästare i åldersklassen runt om i Sverige.

I år deltar Brommapojkarna (Stockholm nord) Enskede (Stockholm syd), Malung/Sälen (Dalarna), Ope (Jämtland/Härjedalen), Irsta (Västmanland), Sandåkern (Västerbotten), Svärtinge (Östergötland), Sundsvalls DFF (Medelpad), Bollnäs (Hälsingland), Valbo (Gästrikland), Lekstorp (Göteborg), Habo (Småland), Onsala (Halland) samt Arvika och Hertzöga (Värmland).

 

16 lag är inbjudna, företrädesvis fjolårets distriktsmästare i åldersklassen runt om i Sverige.

I år deltar Brommapojkarna (Stockholm nord) Enskede (Stockholm syd), Malung/Sälen (Dalarna), Ope (Jämtland/Härjedalen), Irsta (Västmanland), Sandåkern (Västerbotten), Svärtinge (Östergötland), Sundsvalls DFF (Medelpad), Bollnäs (Hälsingland), Valbo (Gästrikland), Lekstorp (Göteborg), Habo (Småland), Onsala (Halland) samt Arvika och Hertzöga (Värmland).