2016-06-14 09:23

2016-06-14 09:23

Värmlänningar till Halmstad

FOTBOLL

16 spelare födda 2001 har av Värmlands fotbollförbund tagits ut till elitpojklägret i Halmstad den 3-8 juli.

Truppen: Ludwig Hedin och Sebastian Kihlsten, Hertzöga, Alexander Carlsson, Carlstad United, Elliot Nilsson King och Anton Ingves, Sifhälla, Viktor Sköld, Säffle FF, Rasmus Walan, Viktor Eriksson, Oscar Berg, Hugo Widme och Totte Levin, FBK Karlstad, Tufve Östlund, Victor Jacobsson, Erik Grandelius och Noa Hallström, Degerfors Ungdom, samt Olle Lundqvist, Torsby.

Reserver är målvakten Sigge Jacobsson, KB Karlskoga, Emil Westerlund, Degerfors Ungdom, och Oscar Hauge, FBK Karlstad.

 

Truppen: Ludwig Hedin och Sebastian Kihlsten, Hertzöga, Alexander Carlsson, Carlstad United, Elliot Nilsson King och Anton Ingves, Sifhälla, Viktor Sköld, Säffle FF, Rasmus Walan, Viktor Eriksson, Oscar Berg, Hugo Widme och Totte Levin, FBK Karlstad, Tufve Östlund, Victor Jacobsson, Erik Grandelius och Noa Hallström, Degerfors Ungdom, samt Olle Lundqvist, Torsby.

Reserver är målvakten Sigge Jacobsson, KB Karlskoga, Emil Westerlund, Degerfors Ungdom, och Oscar Hauge, FBK Karlstad.