2016-06-01 06:00

2016-06-01 06:00

Nordiskt i England

FOTBOLL

Den 2-7 juni ska det svenska U23-damfotbollslandslaget med Mallbackens Sarah Bergman och Madelen Janogy samt värmländskan Mimmi Larsson spela Nordic tournament på det engelska förbundets anläggning S:t Georges's Park i Burton upon Trent.

Motståndare är värdnationen, Norge och USA.

Truppen: Cajsa Andersson och Tove Almqvist, Linköping, Zecira Musovic och Ebba Wieder, Rosengård, Ronja Aronsson, Irma Helin och Ellen Löfqvist, Piteå, Sarah Bergman och Madelen Janogy, Mallbacken, Julia Ekholm, Anna Oskarsson och Patricia Ûre, Hammarby, Selina Henriksson och Lotta Ökvist, Umeå IK, Amanda Persson, Växjö, Josefine Rybrink, Kungsbacka, Fanny Andersson, Kolbotn, Mimmi Larsson, Petra Andersson och Emma Jansson, Eskilstuna United, Rebecka Blomqvist, Kopparbergs/Göteborg, Michelle De Jongh, Kif Örebro, Olivia Welin, Limhamn Bunkeflo, samt Johanna Rytting Kaneryd, Djurgården.

Förebundskaptener är Calle Barrling och Anneli Andersén.

Motståndare är värdnationen, Norge och USA.

Truppen: Cajsa Andersson och Tove Almqvist, Linköping, Zecira Musovic och Ebba Wieder, Rosengård, Ronja Aronsson, Irma Helin och Ellen Löfqvist, Piteå, Sarah Bergman och Madelen Janogy, Mallbacken, Julia Ekholm, Anna Oskarsson och Patricia Ûre, Hammarby, Selina Henriksson och Lotta Ökvist, Umeå IK, Amanda Persson, Växjö, Josefine Rybrink, Kungsbacka, Fanny Andersson, Kolbotn, Mimmi Larsson, Petra Andersson och Emma Jansson, Eskilstuna United, Rebecka Blomqvist, Kopparbergs/Göteborg, Michelle De Jongh, Kif Örebro, Olivia Welin, Limhamn Bunkeflo, samt Johanna Rytting Kaneryd, Djurgården.

Förebundskaptener är Calle Barrling och Anneli Andersén.