2016-05-25 06:00

2016-05-25 06:00

Träffa Lina Watz i Karlstad

PARASPORT

På lördag är det en prova-på-dag för parasport vid Sundsta bad- och idrottshus i Karlstad.

Dagen, som är ett samarbete mellan Karlstads kommun, ABF och Passalen, börjar klockan 11 och pågår i fem timmar.

Det kommer att finnas över 30 utställare på plats och det finns möjlighet att prova på aktiviteter som till exempel rullstolsdans, showdown (bordtennis för synskadade), rullstolshinderbana och elektronskytte.

Under dagen kommer det även att bli en pratstund med och några tips av Lina Watz, som i höst kommer att tävla i simning i Paralympics i Rio. Det kommer också ges möjlighet att testa sittande Segway och den smarta elmopeden bead.

Dagen, som är ett samarbete mellan Karlstads kommun, ABF och Passalen, börjar klockan 11 och pågår i fem timmar.

Det kommer att finnas över 30 utställare på plats och det finns möjlighet att prova på aktiviteter som till exempel rullstolsdans, showdown (bordtennis för synskadade), rullstolshinderbana och elektronskytte.

Under dagen kommer det även att bli en pratstund med och några tips av Lina Watz, som i höst kommer att tävla i simning i Paralympics i Rio. Det kommer också ges möjlighet att testa sittande Segway och den smarta elmopeden bead.