2016-05-24 09:54

2016-05-24 09:54

P18-landslag i trenationers

FOTBOLL

Det svenska P18-fotbollslandslaget ska spela en trenationersturnering i Uppland och Gästrikland. Den 31 maj möter svenskarna Ungern i Skutskär och den 4 juni Irland i Hofors.

Truppen med spelare födda 1998: Viktor Johansson, Aston Villa, Marko JohanssonAnton Kralj, Isak Redzic, Mattias Andersson och Dennis Hadzikadunic, Malmö FF, Thomas Poppler Isherwood, Bayern München, Alexander Jallow, Brage, Mattias Özgûn, Elfsborg, Marwan Baze, IFK Norrköping, Felix Beijmo och Viktor Gyökeres, Brommapojkarna, Svante Ingelsson och Carl Johansson, Kalmar FF, Dusan Jajic och Isac Lidberg, Hammarby, samt Besard Sabovic och Joseph Ceesay, Djurgården.

Förbundskapten är Claes Eriksson.

Truppen med spelare födda 1998: Viktor Johansson, Aston Villa, Marko JohanssonAnton Kralj, Isak Redzic, Mattias Andersson och Dennis Hadzikadunic, Malmö FF, Thomas Poppler Isherwood, Bayern München, Alexander Jallow, Brage, Mattias Özgûn, Elfsborg, Marwan Baze, IFK Norrköping, Felix Beijmo och Viktor Gyökeres, Brommapojkarna, Svante Ingelsson och Carl Johansson, Kalmar FF, Dusan Jajic och Isac Lidberg, Hammarby, samt Besard Sabovic och Joseph Ceesay, Djurgården.

Förbundskapten är Claes Eriksson.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.