2016-05-24 09:54

2016-05-24 09:54

P18-landslag i trenationers

FOTBOLL

Det svenska P18-fotbollslandslaget ska spela en trenationersturnering i Uppland och Gästrikland. Den 31 maj möter svenskarna Ungern i Skutskär och den 4 juni Irland i Hofors.

Truppen med spelare födda 1998: Viktor Johansson, Aston Villa, Marko JohanssonAnton Kralj, Isak Redzic, Mattias Andersson och Dennis Hadzikadunic, Malmö FF, Thomas Poppler Isherwood, Bayern München, Alexander Jallow, Brage, Mattias Özgûn, Elfsborg, Marwan Baze, IFK Norrköping, Felix Beijmo och Viktor Gyökeres, Brommapojkarna, Svante Ingelsson och Carl Johansson, Kalmar FF, Dusan Jajic och Isac Lidberg, Hammarby, samt Besard Sabovic och Joseph Ceesay, Djurgården.

Förbundskapten är Claes Eriksson.

Truppen med spelare födda 1998: Viktor Johansson, Aston Villa, Marko JohanssonAnton Kralj, Isak Redzic, Mattias Andersson och Dennis Hadzikadunic, Malmö FF, Thomas Poppler Isherwood, Bayern München, Alexander Jallow, Brage, Mattias Özgûn, Elfsborg, Marwan Baze, IFK Norrköping, Felix Beijmo och Viktor Gyökeres, Brommapojkarna, Svante Ingelsson och Carl Johansson, Kalmar FF, Dusan Jajic och Isac Lidberg, Hammarby, samt Besard Sabovic och Joseph Ceesay, Djurgården.

Förbundskapten är Claes Eriksson.