2016-05-23 14:14

2016-05-23 14:14

FBK-forward på russinläger

ISHOCKEY

Färjestadsforwarden Carl Jakobsson var en av de uttagna till Svenska ishockeyförbundets sex dagar långa russinläger för spelare födda 2000, i Norrtälje.

Målvakter: Lucas Johansson, Örebro, Jakob Hellsten, Timrå, Lucas Jägbring, Modo, och Olof Lindbom, Djurgården.

Backar: Axel Andersson, Södertälje, Simon Lundmark, IFK Täby, Rasmus Dahlin, Frölunda, Adam Bokvist och Rasmus Sandin, Brynäs, Simon Kjellberg, Rögle, samt Adam Ginning, Linköping.

Forwardar: Samuel Fagemo, Frölunda, Jonatan Berggren, Skellefteå AIK, Marcus Karlberg, Leksand, Jacob Olofsson och Filip Hållander, Timrå, Carl Jakobsson, Färjestad, Lukas Wernblom, Modo, David Gustafsson, HV 71, Christoffer Jona, Djurgården, Lukas Macklin, AIK, plus Christoffer Rapp, Linköping.

Målvakter: Lucas Johansson, Örebro, Jakob Hellsten, Timrå, Lucas Jägbring, Modo, och Olof Lindbom, Djurgården.

Backar: Axel Andersson, Södertälje, Simon Lundmark, IFK Täby, Rasmus Dahlin, Frölunda, Adam Bokvist och Rasmus Sandin, Brynäs, Simon Kjellberg, Rögle, samt Adam Ginning, Linköping.

Forwardar: Samuel Fagemo, Frölunda, Jonatan Berggren, Skellefteå AIK, Marcus Karlberg, Leksand, Jacob Olofsson och Filip Hållander, Timrå, Carl Jakobsson, Färjestad, Lukas Wernblom, Modo, David Gustafsson, HV 71, Christoffer Jona, Djurgården, Lukas Macklin, AIK, plus Christoffer Rapp, Linköping.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.