2016-05-23 14:42

2016-05-23 14:42

Färjestadstriopå roslagsläger

ISHOCKEY

Färjestadstrion Olle Eriksson Ek, Fabian Zetterlund och André Fredriksson fanns med i den trupp som var uttagen till Svenska ishockeyförbundets russinläger för talanger födda 1999, i Norrtälje.

Målvakter: Arvid Söderblom, Frölunda, Olle Eriksson Ek, Färjestad, Adam Åhman, HV 71, och Linus Gidbark, Malmö Redhawks.

Backar: Tom Hedberg, Leksand, Calle Ehrnberg, Frölunda, Victor Berglund och Sebastian Walfridsson, Modo, August Berg, Brynäs, Erik Brännström, HV 71, samt Anton Björkman, Linköping.

Forwardar: Filip Engarås, Skellefteå AIK, Rickard Hugg, Emil Bernström och Erik Aterius, Leksand, Lucas Elvenes, Rögle, Fabian Zetterlund och André Fredriksson, Färjestad, Jesper Emanuelsson och Kalle Miketinac, Frölunda, Anton Johansson, Örebro, plus Max Tjernström, Modo.

Målvakter: Arvid Söderblom, Frölunda, Olle Eriksson Ek, Färjestad, Adam Åhman, HV 71, och Linus Gidbark, Malmö Redhawks.

Backar: Tom Hedberg, Leksand, Calle Ehrnberg, Frölunda, Victor Berglund och Sebastian Walfridsson, Modo, August Berg, Brynäs, Erik Brännström, HV 71, samt Anton Björkman, Linköping.

Forwardar: Filip Engarås, Skellefteå AIK, Rickard Hugg, Emil Bernström och Erik Aterius, Leksand, Lucas Elvenes, Rögle, Fabian Zetterlund och André Fredriksson, Färjestad, Jesper Emanuelsson och Kalle Miketinac, Frölunda, Anton Johansson, Örebro, plus Max Tjernström, Modo.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.