2016-04-12 11:10

2016-04-12 11:24

Värmlänning i P16-landslag

FOTBOLL

Värmlänningen Samuel Nielsen finns med i det svenska future team som ska spela en P16-landslagsturnering i Helsingborg den 19-22 april. Blå-gult möter Danmark, Belgien och Tjeckien.

Truppen: Kevin Yakob, Häcken, Samuel Nielsen, Örebro SK, Isak Bråholm, Sirius, Max Johansson, Jönköpings Södra, Wilmer Samuelsson, Carl Gustafsson och Johan Arvidsson, Kalmar FF, Peter Gwargis, Husqvarna, Carl Martinsson, Falkenberg, Ville Norrman, Umeå FC akademi, Vetle Larsen, IFK Norrköping, Pontus Lindgren, Smedby, Melker Nilsson, Malmö FF, Olle Edlund och Jonathan Jonsson, Hammarby, Christian Mix, Brommapojkarna, Theodor Johansson, Täby, Oscar Pettersson, Bromsten, Kevin Siiteri, Djurgården, plus Albin Mörfelt, AIK.

 

Truppen: Kevin Yakob, Häcken, Samuel Nielsen, Örebro SK, Isak Bråholm, Sirius, Max Johansson, Jönköpings Södra, Wilmer Samuelsson, Carl Gustafsson och Johan Arvidsson, Kalmar FF, Peter Gwargis, Husqvarna, Carl Martinsson, Falkenberg, Ville Norrman, Umeå FC akademi, Vetle Larsen, IFK Norrköping, Pontus Lindgren, Smedby, Melker Nilsson, Malmö FF, Olle Edlund och Jonathan Jonsson, Hammarby, Christian Mix, Brommapojkarna, Theodor Johansson, Täby, Oscar Pettersson, Bromsten, Kevin Siiteri, Djurgården, plus Albin Mörfelt, AIK.