2016-04-12 11:11

2016-04-12 11:24

F15-samling i Munkfors

FOTBOLL

Den 17 april ska Värmlands fotbollförbund ha en distriktslagssamling för flickor födda 2001, i Munkfors.

Målvakter: Wilma Nilsson, Hertzöga, Emma Heijel Tönnberg, Råda, Wilma Lindmark, Eda, och Linnea Pettersson, Arvika.

Utespelare: Ella Johansson, IF Kil, Ellen Jordell, Hertzöga, Nora Jonsson och Izabella Asplund, Filipstad, Amanda Westlund, Ekshärad, Maja Jonsson Sundqvist, Mallbacken, Wilma Ahl, Ida Lilja, Sara Lilja Vidlund och Elvira Eriksson Mujecinovic, Bråten, Amanda Josefsson, Eda, Nilla Tenman, Årjäng, Moa Jönsson, Råtorp, Anna Lindgren, Vanessa Eklund, Philippa Hallqvist, Maja Hane, Elin Schutser, Emelie Moberg och Agnes Eklund Ramböl, Qbik, Maja Retzman och Linnea Pettersson, Arvika, Åsa Olsson och Evelina Persson, Säffle FF, samt Filippa Johansson-Sätterström, Rävåsen.

Målvakter: Wilma Nilsson, Hertzöga, Emma Heijel Tönnberg, Råda, Wilma Lindmark, Eda, och Linnea Pettersson, Arvika.

Utespelare: Ella Johansson, IF Kil, Ellen Jordell, Hertzöga, Nora Jonsson och Izabella Asplund, Filipstad, Amanda Westlund, Ekshärad, Maja Jonsson Sundqvist, Mallbacken, Wilma Ahl, Ida Lilja, Sara Lilja Vidlund och Elvira Eriksson Mujecinovic, Bråten, Amanda Josefsson, Eda, Nilla Tenman, Årjäng, Moa Jönsson, Råtorp, Anna Lindgren, Vanessa Eklund, Philippa Hallqvist, Maja Hane, Elin Schutser, Emelie Moberg och Agnes Eklund Ramböl, Qbik, Maja Retzman och Linnea Pettersson, Arvika, Åsa Olsson och Evelina Persson, Säffle FF, samt Filippa Johansson-Sätterström, Rävåsen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.