2016-04-01 17:37

2016-04-01 17:37

Hertzöga vann Lilla VM

INNEBANDY

Efter fem raka vinster och med en total målskillnad på 25–10 stod Hertzögas pojkar födda 2003 som segrare i Lilla VM i innebandy i Karlstad.

Tre segrar och gruppvinst första matchdagen gjorde att Skårelaget blev klart för finalspel i Tingvallahallarna. Där blev det seger i semifinalen med 6–1 mot Hultsberg/ Björkås. I finalen väntade Arvika som besegrades med 6–2.

 

 

Tre segrar och gruppvinst första matchdagen gjorde att Skårelaget blev klart för finalspel i Tingvallahallarna. Där blev det seger i semifinalen med 6–1 mot Hultsberg/ Björkås. I finalen väntade Arvika som besegrades med 6–2.

 

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.