2016-03-30 17:10

2016-03-30 17:10

Fler blågula FBK-juniorer

ISHOCKEY

Fler Färjestadsspelare tar plats i landslaget. Anfallsduon Oskar Bäck och Carl Jakobsson ingår nämligen i Sveriges Team 16, som kommer att spela en fyrnationsturnering i Finland om tre helger. Truppen presenterades under onsdagen, och förutom Sverige och värdnationen Finland medverkar Ryssland samt Tjeckien.

Sedan tidigare är det klart att FBK-spelarna Olle Eriksson Ek och Oskar Steen kommer att spela J18-VM i USA.

André Fredriksson, Jakob Ringsby och Fabian Zetterlund representerar Färjestad i J17-landslaget som spelar en fyrnationsturnering i Södertälje 12-17 april.

 

Sedan tidigare är det klart att FBK-spelarna Olle Eriksson Ek och Oskar Steen kommer att spela J18-VM i USA.

André Fredriksson, Jakob Ringsby och Fabian Zetterlund representerar Färjestad i J17-landslaget som spelar en fyrnationsturnering i Södertälje 12-17 april.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.