2016-03-15 10:05

2016-03-15 13:25

P17-landslaget till EM-kval

FOTBOLL

Det svenska P17-fotbollslandslaget med pojkar födda 1999 ska spela EM-kvalets Elit round i Kroatien den 16-21 mars. Motståndare blir värdlandet, Wales och Portugal.

Förbundskapten Magnus Wikmans trupp: Mattias Svanberg, Adrian Edqvist, Oscar Petersson, Anel Ahmedhodzic, Hugo Andersson och Teddy Bergqvist, Malmö FF, Pontus Dahlberg, IFK Göteborg, Mirad Garza, Häcken, Malte Påhlsson, Halmia, Sead Haksabanovic, Halmstad, Henrik Bellman, FC Köpenhamn, Joseph Colley, Chelsea, Oscar Krusnell och Joel Asoro, Sunderland, Simon Marklund, Åtvidaberg, Emre Erdogdu, Brommapojkarna, Alexander Isak, AIK, samt Johan Stenmark, Kalmar FF.

Förbundskapten Magnus Wikmans trupp: Mattias Svanberg, Adrian Edqvist, Oscar Petersson, Anel Ahmedhodzic, Hugo Andersson och Teddy Bergqvist, Malmö FF, Pontus Dahlberg, IFK Göteborg, Mirad Garza, Häcken, Malte Påhlsson, Halmia, Sead Haksabanovic, Halmstad, Henrik Bellman, FC Köpenhamn, Joseph Colley, Chelsea, Oscar Krusnell och Joel Asoro, Sunderland, Simon Marklund, Åtvidaberg, Emre Erdogdu, Brommapojkarna, Alexander Isak, AIK, samt Johan Stenmark, Kalmar FF.