2016-03-08 13:19

2016-03-08 13:19

P15-samling i Säffle

FOTBOLL

Värmlands fotbollförbund skas den 12 mars ha en distriktslagssamling för pojkar födda 2001, på Sporthälla i Säffle.

Målvakter: Samuel Brattlöf, Degerfors Ungdom, Albin Wedberg, Sifhälla/Säffle FF, Rasmus Walan, FBK Karlstad, och Sigge Jacobsson, KB Karlskoga.

Utespelare: Alexander Carlsson, Carlstad United, Sebastian Kihlsten, Hertzöga, Anton Ingves och Elliot Nilsson King, Sifhälla, Viktor Sköld, Säffle FF, Jesper Björk, Grums, Ludvig Lindermo, IFK Kristinehamn, Avit Shima, Erik Grandelius, Rasmus Sundén, Tufve Östlund, Victor Jacobsson, Noa Hallström och Rasmus Sundén, Degerfors Ungdom, Olle Lundqvist, Torsby, Kalle Magnusson, Parra Parra Andersson och Ali Jabir, Karlstad BK, Benjamin Middleton, Hugo Widme, Mårten Leandersson, Eric Payton, Totte Levin och Viktor Eriksson, FBK Karlstad, samt Emil Westerlund, KB Karlskoga.

Målvakter: Samuel Brattlöf, Degerfors Ungdom, Albin Wedberg, Sifhälla/Säffle FF, Rasmus Walan, FBK Karlstad, och Sigge Jacobsson, KB Karlskoga.

Utespelare: Alexander Carlsson, Carlstad United, Sebastian Kihlsten, Hertzöga, Anton Ingves och Elliot Nilsson King, Sifhälla, Viktor Sköld, Säffle FF, Jesper Björk, Grums, Ludvig Lindermo, IFK Kristinehamn, Avit Shima, Erik Grandelius, Rasmus Sundén, Tufve Östlund, Victor Jacobsson, Noa Hallström och Rasmus Sundén, Degerfors Ungdom, Olle Lundqvist, Torsby, Kalle Magnusson, Parra Parra Andersson och Ali Jabir, Karlstad BK, Benjamin Middleton, Hugo Widme, Mårten Leandersson, Eric Payton, Totte Levin och Viktor Eriksson, FBK Karlstad, samt Emil Westerlund, KB Karlskoga.