2016-03-08 13:19

2016-03-08 13:19

F15-samling på Sporthälla

FOTBOLL

Lördagen den 12 mars ska Värmlands fotbollförbund ha en distriktslagssamling för flickor födda 2001, på Sporthälla i Säffle.

Truppen: Amanda Westlund, Ekshärad, Ella Johansson, IF Kil, Wilma Nilsson och Ellen Jordell, Hertzöga, Amanda Josefsson, Eda, Nora Jonsson, Thilde Engholm och Izabella Asplund, Filipstad, Moa Jönsson, Råtorp, Alva Johnsson och Maja Jonsson Sundqvist, Mallbacken, Maja Retzman, Arvika, Wilma Gourdon Nilsson, Norrstrand, Emma Heijel Tönnberg, Råda, Frida Andersson, Vanessa Eklund, Anna Lindgren och Victoria Dahl Hed, Qbik, Nilla Tenman, Årjäng, Fanny Fröling, Olivia Eld, Åsa Olsson och Evelina Persson Säffle FF/Sifhälla, Ida Lilja, Sara Lilja Vidlund odch Elvira Eriksson Mujecinovic, Bråten, samt Filippa Johansson-Sätterström, Rävåsen.

Truppen: Amanda Westlund, Ekshärad, Ella Johansson, IF Kil, Wilma Nilsson och Ellen Jordell, Hertzöga, Amanda Josefsson, Eda, Nora Jonsson, Thilde Engholm och Izabella Asplund, Filipstad, Moa Jönsson, Råtorp, Alva Johnsson och Maja Jonsson Sundqvist, Mallbacken, Maja Retzman, Arvika, Wilma Gourdon Nilsson, Norrstrand, Emma Heijel Tönnberg, Råda, Frida Andersson, Vanessa Eklund, Anna Lindgren och Victoria Dahl Hed, Qbik, Nilla Tenman, Årjäng, Fanny Fröling, Olivia Eld, Åsa Olsson och Evelina Persson Säffle FF/Sifhälla, Ida Lilja, Sara Lilja Vidlund odch Elvira Eriksson Mujecinovic, Bråten, samt Filippa Johansson-Sätterström, Rävåsen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.