2016-02-20 06:00

2016-02-20 06:00

F19-landslagettill Spanien

FOTBOLL

Den 3 mars ska det svenska F19-fotbollslandslaget möta Italien och fyra dagar senare Frankrike. Matcherna ingår i en turnering i La Manga i Spanien.

Svenska truppen: Emma Holmgren och Elin Åkerman, Sirius, Moa Öhman, Piteå, Sarah Mellouk och Selina Henriksson, Umeå IK, Rebecka Blomqvist, Kopparbergs/Göteborg, Klara Andrup, Hovås Billdal, Josefine Rybrink och Ida Strömblad, Kungsbacka, Anna Anvegård och Amanda Persson, Växjö, Saga Ollerstam, Limhamn Bunkeflo, Ebba Wieder, Emma Pennsäter, Nathalie Persson och Sofia Hagman, Rosengård, Patricia Ûre, Telge United, Filippa Angeldal och Julia Zigiotti Olme, Hammarby, samt Johanna Rytting Kaneryd, Älta.

Den 5-10 april ska svenskorna EM-kvala i hemlandet.

Svenska truppen: Emma Holmgren och Elin Åkerman, Sirius, Moa Öhman, Piteå, Sarah Mellouk och Selina Henriksson, Umeå IK, Rebecka Blomqvist, Kopparbergs/Göteborg, Klara Andrup, Hovås Billdal, Josefine Rybrink och Ida Strömblad, Kungsbacka, Anna Anvegård och Amanda Persson, Växjö, Saga Ollerstam, Limhamn Bunkeflo, Ebba Wieder, Emma Pennsäter, Nathalie Persson och Sofia Hagman, Rosengård, Patricia Ûre, Telge United, Filippa Angeldal och Julia Zigiotti Olme, Hammarby, samt Johanna Rytting Kaneryd, Älta.

Den 5-10 april ska svenskorna EM-kvala i hemlandet.