2016-02-16 13:38

2016-02-16 13:38

Qbik-spelare till EM-kval

FOTBOLL

Sandra Nilsson från Qbik i Karlstad finns med i den trupp som ska spela det slutliga EM-kvalet i Norge den 3-8 mars.

Truppen: Josefin Johansson, IFK Örby, Agnes Granberg och Wilma Öman, Umeå Södra, Ellen Johansson, Bergdalen, Sandra Nilsson, Qbik, Matilda Olsson, Ebba Hed och Matilde Abrahamsson, Halmia, Linnea Selberg, Piteå, Nellie Lilja och Matilda Ovenberger, Limhamn Bunkeflo, Linnea Svensson, Rosengård, Emma Engström och Loreta Kullashi, AIK, Cajsa Åkerberg och Izabell Rydell, Eskilstuna United, Linn Vickius, IFK Västerås, samt Sara Olai, Linköping.

Svenskorna möter värdnationen, Polen och Skottland. Matcherna spelas i Klepp och Ålgård, söder om Stavanger.

Truppen: Josefin Johansson, IFK Örby, Agnes Granberg och Wilma Öman, Umeå Södra, Ellen Johansson, Bergdalen, Sandra Nilsson, Qbik, Matilda Olsson, Ebba Hed och Matilde Abrahamsson, Halmia, Linnea Selberg, Piteå, Nellie Lilja och Matilda Ovenberger, Limhamn Bunkeflo, Linnea Svensson, Rosengård, Emma Engström och Loreta Kullashi, AIK, Cajsa Åkerberg och Izabell Rydell, Eskilstuna United, Linn Vickius, IFK Västerås, samt Sara Olai, Linköping.

Svenskorna möter värdnationen, Polen och Skottland. Matcherna spelas i Klepp och Ålgård, söder om Stavanger.