2016-02-16 11:55

2016-02-16 11:55

Philip fixade SM-guld till Karlstad

JUDO

Karlstads Philip Sjölander vann SM-guld i klassen pojkar 18 år, 50 kilogram – och som han gjorde det. Finalmotståndaren Pelle Mattson, Stockholm, besegrades efter ynka 25 sekunder.

Även klubbkamraterna Veronica Enström och Victor Skoglund knep en varsin SM-medalj i Borås. Veronica brons i klassen damer 21 år, 52 kilogram, och Victor silver i klassen herrar 21 år, 52 kilogram. Klubbkamraten Linus Skoglund tävlade i samma klass som Victor, men åkte ut i kvartsfinal mot Rasul Rezae, Frövi.

Övriga värmlänningar: Hanna Östberg, Grums, sjua, flickor 18 år, 63 kilogram, Markus Enström, Karlstad, sjua, herrar 21 år, 81 kilogram, Charles Widén, Kristinehamn, sjua, herrar 21 år, 73 kilogram.

 

Även klubbkamraterna Veronica Enström och Victor Skoglund knep en varsin SM-medalj i Borås. Veronica brons i klassen damer 21 år, 52 kilogram, och Victor silver i klassen herrar 21 år, 52 kilogram. Klubbkamraten Linus Skoglund tävlade i samma klass som Victor, men åkte ut i kvartsfinal mot Rasul Rezae, Frövi.

Övriga värmlänningar: Hanna Östberg, Grums, sjua, flickor 18 år, 63 kilogram, Markus Enström, Karlstad, sjua, herrar 21 år, 81 kilogram, Charles Widén, Kristinehamn, sjua, herrar 21 år, 73 kilogram.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.