2016-02-05 09:18

2016-02-05 09:18

Värmlänningari U16-landslag

ISHOCKEY

David Lilja från Bik Karlskoga och Oskar Bäck från Fäörjestad finns med i det U16-hockeylandslag, som ska spela en fyrnationersturnering i Tranås den 12-14 februari. Motståndare blir Finland, Ryssland och Tjeckien.

Målvakter: Erik Portillo, Frölunda, och Lucas Johansson, Örebro.

Backar: Rasmus Dahlin, Frölunda, Axel Bergkvist, Leksand, Adam Bokvist och Rasmus Sandin, Brynäs, Calle Behm, Luleå, Jakob Bondesson, Rögle, Adam Ginning, Linköping, samt Axel Andersson, Södertälje.

Forwardar: David Knuts, Malung, William Danielsen, Leksand, Jonathan Lundin Andersson, Frölunda, David Lilja, Bik Karlskoga, Jonatan Berggren, Skellefteå AIK, Oskar Bäck, Färjestad, Anton Gradin, Lukas Wernblom och Linus Pettersson, Modo, Jacob Olofsson, Timrå, David Gustafsson, HV 71, samt Viktors Jasunovs, AIK.

Målvakter: Erik Portillo, Frölunda, och Lucas Johansson, Örebro.

Backar: Rasmus Dahlin, Frölunda, Axel Bergkvist, Leksand, Adam Bokvist och Rasmus Sandin, Brynäs, Calle Behm, Luleå, Jakob Bondesson, Rögle, Adam Ginning, Linköping, samt Axel Andersson, Södertälje.

Forwardar: David Knuts, Malung, William Danielsen, Leksand, Jonathan Lundin Andersson, Frölunda, David Lilja, Bik Karlskoga, Jonatan Berggren, Skellefteå AIK, Oskar Bäck, Färjestad, Anton Gradin, Lukas Wernblom och Linus Pettersson, Modo, Jacob Olofsson, Timrå, David Gustafsson, HV 71, samt Viktors Jasunovs, AIK.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.