2016-02-05 11:27

2016-02-05 11:27

U18-landslaget till Finland

ISHOCKEY

Den 10-14 februari ska det svenska U18-landslaget med Färjestadsforwarden Oskar Steen spela en femnationersturnering i Rauma och Eurajoki i Finland. Där möter Sverige värdnationen, Tjeckien, Ryssland plus USA,

Målvakter: Filip Gustavsson, Luleå, och Filip Larsson, AIK.

Backar: Hugo Danielsson och Adam Thilander, Skellefteå AIK, Timothy Liljegren, Rögle, David Deutsch, HV 71, samt Erik Brännström, Jacob Cederholm och Jacob Moverare, HV 71.

Forwardar: Rickard Hugg, Leksand, Linus Lindström och Tim Söderlund, Skellefteå AIK, Elias Pettersson, Timrå, Lias Andersson, HV 71, Isac Lundeström, Luleå, Oskar Steen, Färjestad, Jesper Bokvist, Brynäs, Tim Wahlgren och Oskar Stål Lyrenäs, Modo, Jesper Bratt, AIK, samt Marcus Davidsson och Axel Jonsson Fjällby, Djurgården.

Den 10-14 februari ska det svenska U18-landslaget med Färjestadsforwarden Oskar Steen spela en femnationersturnering i Rauma och Eurajoki i Finland. Där möter Sverige värdnationen, Tjeckien, Ryssland plus USA,

Målvakter: Filip Gustavsson, Luleå, och Filip Larsson, AIK.

Backar: Hugo Danielsson och Adam Thilander, Skellefteå AIK, Timothy Liljegren, Rögle, David Deutsch, HV 71, samt Erik Brännström, Jacob Cederholm och Jacob Moverare, HV 71.

Forwardar: Rickard Hugg, Leksand, Linus Lindström och Tim Söderlund, Skellefteå AIK, Elias Pettersson, Timrå, Lias Andersson, HV 71, Isac Lundeström, Luleå, Oskar Steen, Färjestad, Jesper Bokvist, Brynäs, Tim Wahlgren och Oskar Stål Lyrenäs, Modo, Jesper Bratt, AIK, samt Marcus Davidsson och Axel Jonsson Fjällby, Djurgården.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.