2016-01-28 09:07

2016-01-28 09:07

P19-VM i Trollhättan

BANDY

Den 5-7 februari spelas bandyns P19-VM i Trollhättan. Arrangemanget ingår i stadens 100- och Gripens 80-årsjubileum.

Deltagande länder är Sverige, Finland, Norge och Ryssland.

Svenska truppen: målvakterna Markus Johansson, IFK Vänersborg, och Alexander Larsson, Sandviken, samt utespelarna Robin Öhrlund, Örebro, Nils Bergström och Johannes Camilton, Sirius, Joel Engström, Tillberga, Max Mårtensson, Västerås SK, Christian Älvegran, Villa Lidköping, Oscar Stadin, Jesper Jansson, Hannes Edlund och Albin Airisniemi, Sandviken, Martin Landström och Sebastian Ytterell, Vetlanda, samt Joel Wilhelmsson och Oscar Wikblad, Edsbyn.

Förbundskapten för det svenska laget är Håkan Rohlén och Sergei In-Fa-Lin assisterar.

Deltagande länder är Sverige, Finland, Norge och Ryssland.

Svenska truppen: målvakterna Markus Johansson, IFK Vänersborg, och Alexander Larsson, Sandviken, samt utespelarna Robin Öhrlund, Örebro, Nils Bergström och Johannes Camilton, Sirius, Joel Engström, Tillberga, Max Mårtensson, Västerås SK, Christian Älvegran, Villa Lidköping, Oscar Stadin, Jesper Jansson, Hannes Edlund och Albin Airisniemi, Sandviken, Martin Landström och Sebastian Ytterell, Vetlanda, samt Joel Wilhelmsson och Oscar Wikblad, Edsbyn.

Förbundskapten för det svenska laget är Håkan Rohlén och Sergei In-Fa-Lin assisterar.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.