2016-01-19 15:52

2016-01-19 15:52

FBK-kvartett i femnationers

ISHOCKEY

Olle Eriksson Ek, Jakob Ringsby, André Fredriksson och Fabian Zetterlund från Färjestad finns med i det U17-landslag som ska spela en fenmantionersturnering i Plymouth, Michigan, USA, den 9-13 februari. Motståndare blir Ryssland, Finland, Tjeckien och värdlandet.

Målvakter: Olle Eriksson Ek, Färjestad, och Arvid Söderblom, Frölunda.

Backar: Tom Hedberg, Leksand, Karl Markström och Calle Ehrnberg, Frölunda, Victor Berglund och Sebastian Walfridsson, Modo, Anton Björkman, Linköping, samt August Berg, Brynäs.

Forwardar: Filip Engarås, Skellefteå AIK, Kalle Miketinac och Jesper Emanuelsson, Frölunda, Jakob Ringsby, Fabian Zetterlund och André Fredriksson, Färjestad, Erik Aterius och Emil Bernström, Leksand, Lucas Elvenes, Rögle, Anton Johansson, Örebro, Max Wennlund, HV 71, samt Max Tjernström och Maximilian Popovic, Modo.

Målvakter: Olle Eriksson Ek, Färjestad, och Arvid Söderblom, Frölunda.

Backar: Tom Hedberg, Leksand, Karl Markström och Calle Ehrnberg, Frölunda, Victor Berglund och Sebastian Walfridsson, Modo, Anton Björkman, Linköping, samt August Berg, Brynäs.

Forwardar: Filip Engarås, Skellefteå AIK, Kalle Miketinac och Jesper Emanuelsson, Frölunda, Jakob Ringsby, Fabian Zetterlund och André Fredriksson, Färjestad, Erik Aterius och Emil Bernström, Leksand, Lucas Elvenes, Rögle, Anton Johansson, Örebro, Max Wennlund, HV 71, samt Max Tjernström och Maximilian Popovic, Modo.