2016-01-12 12:22

2016-01-12 12:22

Skoghall vann i Uppsala

INNEBANDY

Storvretacupen i Uppsala är världens största innebandyturnering med nästan 700 deltagande lag och Skoghalls tjejer födda år 2000 vann sin klass.

Efter en vinst i gruppspelet besegrades hemmalaget Storvreta åttondelsfinalen, Huddinge i kvartsfinalen och Strömsbro i semifinal.

I finalen stod Per-Ols för motståndet och Skoghall tog ledningen med 1–0 genom Nora Höögh och det var ställningen efter den första perioden. Det resultatet stod sig till matchens slutskede då Nora Höögh gjorde sitt andra mål i matchen och fastställde slutresultatet till 2–0.

Efter en vinst i gruppspelet besegrades hemmalaget Storvreta åttondelsfinalen, Huddinge i kvartsfinalen och Strömsbro i semifinal.

I finalen stod Per-Ols för motståndet och Skoghall tog ledningen med 1–0 genom Nora Höögh och det var ställningen efter den första perioden. Det resultatet stod sig till matchens slutskede då Nora Höögh gjorde sitt andra mål i matchen och fastställde slutresultatet till 2–0.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.