2015-12-16 15:32

2015-12-16 15:32

Murén i tre finnkamper

ISHOCKEY

Den 18-20 december ska det svenska U18-damlandslaget möta Finland i tre matcher i Örebro. Emma Murén från Hammarö är en av de uttagna spelarna.

Målvakter: Ellen Jonsson, Brynäs, och Sofia Reideborn, AIK.

Backar: Maja Nyhlén-Persson, Leksand, Ebba Berglund, Modo, Linnéa Andersson, HV 71, Emma Eriksson, Luleå, Jessica Adolfsson, Brynäs, samt Ida Press, Solveig Neunzert och Felicia Linder, Djurgården.

Forwardar: Emma Murén, Kajsa Armborg, Wilma Johansson och Ida Nikula, Leksand, Sofie Lundin, Jonstorp, Moa Wernblom, Celine Tedenby, Felizia Wikner-Zienkiewicz och Mariam El-Mahmadi, Modo, Matilda af Bjur, Linköping, Sara Hjalmarsson, AIK, samt Hanna Olsson, Djurgården.

Truppen till JVM i Kanada den 8-15 januari 2016 presenteras den 21 december.

 

Målvakter: Ellen Jonsson, Brynäs, och Sofia Reideborn, AIK.

Backar: Maja Nyhlén-Persson, Leksand, Ebba Berglund, Modo, Linnéa Andersson, HV 71, Emma Eriksson, Luleå, Jessica Adolfsson, Brynäs, samt Ida Press, Solveig Neunzert och Felicia Linder, Djurgården.

Forwardar: Emma Murén, Kajsa Armborg, Wilma Johansson och Ida Nikula, Leksand, Sofie Lundin, Jonstorp, Moa Wernblom, Celine Tedenby, Felizia Wikner-Zienkiewicz och Mariam El-Mahmadi, Modo, Matilda af Bjur, Linköping, Sara Hjalmarsson, AIK, samt Hanna Olsson, Djurgården.

Truppen till JVM i Kanada den 8-15 januari 2016 presenteras den 21 december.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.