2015-12-16 15:32

2015-12-16 15:32

FBK-duo mot Finland

ISHOCKEY

Det svenska U16-hockeylandslaget med spelare födda 2000 ska möta Finland i tre landskamper i Norrtälje den 18-20 december. I det svenska laget finns Färjestadsforwardarna Carl Jakobsson och Oskar Bäck.

Målvakter: Lucas Jägbring, Modo, och Olof Lindbom, Djurgården.

Backar: Rasmus Dahlin och Filip Hasa, Frölunda, Filip Johansson, Leksand, Adam Bokvist, Brynäs, Rasmus Sandin, Modo, Simon Lundmark, IFK Täby, samt Simon Kjellberg, Rögle.

Forwardar: Oskar Bäck och Carl Jakobsson, Färjestad, Marcus Karlberg och Dennis Finn Olsson, Leksand, Jacob Olofsson och Filip Hållander, Timrå, Marcus Westfält, Vallentuna, David Gustafsson, HV 71, Alexander Holmberg, SDE, Lukas Wernblom, Modo, Christoffer Rapp, Linköping, Christoffer Jona, Djurgården, samt Lukas Macklin, AIK.

 

Målvakter: Lucas Jägbring, Modo, och Olof Lindbom, Djurgården.

Backar: Rasmus Dahlin och Filip Hasa, Frölunda, Filip Johansson, Leksand, Adam Bokvist, Brynäs, Rasmus Sandin, Modo, Simon Lundmark, IFK Täby, samt Simon Kjellberg, Rögle.

Forwardar: Oskar Bäck och Carl Jakobsson, Färjestad, Marcus Karlberg och Dennis Finn Olsson, Leksand, Jacob Olofsson och Filip Hållander, Timrå, Marcus Westfält, Vallentuna, David Gustafsson, HV 71, Alexander Holmberg, SDE, Lukas Wernblom, Modo, Christoffer Rapp, Linköping, Christoffer Jona, Djurgården, samt Lukas Macklin, AIK.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.